Angol könyv és oktató videók

angol könyv, angoltanár, speciális angol tanulás

a nyelv helyes használatához elengedhetetlen a nyelv értése.

Sokan vesznek angol tankönyvet vagy nyelvtan könyvet abban a reményben, hogy majd az általuk választott angol könyv segít jobban átlátni a nyelv működését.

Sajnos azonban a mai piacon nincsenek olyan angol könyvek, amelyek elegendő információt nyújtanának és tényleges segítséget jelentenének a nyelvtanuló számára, így a tanuló tudása továbbra is hiányos marad.

Emiatt sokan azt gondolják, hogy nem is létezik olyan tananyag vagy angol tankönyv, amely tisztán, világosan és érthetően eltudja magyarázni a tanuló számára a angol nyelv mükődését.

Mivel 20 évvel ezelőtt (21 éves koromban), amikor a nyelvet megta-nultam én magam is hasonló nehézségekkel küzdöttem, úgy döntöttem, hogy elkészítem azt a tananyagot, megírom azt az angol tankönyvet, amely a-tól z-ig mindent tisztán, világosan tálal a nyelvtanuló számára.

És hogy a eredmény még látványosabb legyen, ezt a könyv és a videó kombinálásával érem el.

Így lehetőségem van arra is, hogy gyakorlatban is bemutassam azt amiről a könyvemben írok.

A könyv és a videók együttes alkalmazása lehetővé teszi, hogy úgy tanuljon, mintha iskolában tanulna.

Ezen felül a videókat annyiszor nézheti meg ahányszor csak szükséges ahhoz, hogy megtanulja helyesen alkalmazni a tanultakat.

Mivel a könyvem főleg csak a videókkal együtt hozza meg a kivánt eredményt ezért együttes használatát javasolom így minden videó csomag tartalmazza azt a fejezetet a könyvemből, amely az aktuális témához kapcsolódik.

A könyv és a videók célja nem feltétlenül az, hogy a tanuló kiejtése javuljon vagy hogy az angol kultúráról tudjunk meg többet, hanem annak a problémának a kezelése, amelyről már oly sokat írtam a honlapomon az-az annak a tudásnak, nyelvi logikának a megszerzése amelyre a tanuló segítség nélkül nem tud önmagától rájönni.

A cél az, hogy olyan szintű rálátásunk legyen a nyelvre az-az hogy a nyelv értésének olyan fokára jussunk el, amelynek bitokában a nyelv alkalmazása gyerekjátékká válik.

Jó tanulást kívánok az angol könyvem és a videók együttes használatával!

 

Tanuljon meg 6 hónap alatt angolul!
angol _könyv és videók Angol anyagaim segítségével olyan tudás birtokába juthat, melynek segítségével az angol használata gyerekjátékká válik.
Használja tananyagomat, hogy soha ne legyen többet problémája az angol nyelvvel
angoltanár - megjön a magabiztossága

A "meg nem értések" eltűnésével megjön a magabiztossága is a nyelv használatával kapcsolatban
Kétségei vannak?
Bizonytalan a tudásában?
Azt érzi, hogy hiába tanul,
tudása nem javul?
angoltanár - a megfelelő tanulás látványos eredményt hozhatNem a tanulással eltöltött órák száma, hanem a helyes tanulás hozza meg a tanuló számára a várva várt sikert. Eltölthetünk napi 8 órát is angol tanulással csekély eredmény mellet, de ha megfelelően tanulunk napi félóra tanulás is meghozhatja a várva várt sikert.
Elege van, hogy a pénzt csak költi és nincs valódi látszata?
Már nem hiszi, hogy van megoldás?

Elérhetőségeim!

Tel: 06/30 675 4879

Üzenetet küldök!

angoltanár - megfelelő szakértelem látványos eredményt hozhatEgyénre szabott órák! Haladjon saját tempójában!

Mennyibe kerül egy óra?

Megnézem

Tanulóim írták rólam

Megnézem